Født I Paris 2002. Denim Studio designer fashion på en spesiell måte. Ved å samarbeide med partnere som har over tretti års erfaring fra denim verdenen, lager vi kvalitet med en lidenskap for detaljer. Vi retter oss mot kvinnen ved å innfri hennes forventninger, utvikle oss sammen med henne og strebe etter vakre kreasjoner med enda mer perfekte cuts hver sesong. For å ikke snakke om at vi lager over 28 unike farger hver sesong.

Hver historie begynner med et ord, en farge, en opplevelse.. En tegning, nøye designet og utviklet i Paris i vårt style studio som elsker å lage sine to kolleksjoner i året.

Ved å være konstant på jakt etter de fineste materialene og sikte etter den beste kvaliteten, er Denim Studio i dag assosiert med de beste Europeiske produsentene. Vi tar vår inspirasjon til et enda mer innovativt nivå ved å utvikle materialer med spesielle kvaliteter. Dette får vi til grunnet gode rutiner og samarbeid. Buksene er håndlagde for å bevare den «brukte» looken som minner om den naturlige vasken en bukse får etter naturlig bruk.

Denim studio på Instagram her og facebook her