Daniel Bohbot er mannen bak klesmerket Hale Bob. Merket er sett på en rekke kjendiser som Eva Longoria, Cameron Diaz, Heidi Klum og en rekke andre stjerner både til hverdags og fest. Med karakteristiske prints og designs er Hale Bob et vest-kyst moderne, fashion brand. Bohbots plagg er også sett i musikvideoer, filmer og tv-serier som Desperate Housewives og Ellen DeGeneres Show.

Daniel Bohbots drar hvert halvår på en turné der han leter etter inspirasjon til den unike blandingen av stil og raffinement i sine kolleksjoner. Han er stadig på utkikk etter den neste store trenden og følger nøye med på utviklingen i hva kvinner kler seg i, for deretter å finne opp egne måter å flette disse oppdagelsene inn i hans mote.

Hale Bob tilbyr moteklær som lar kvinner skille seg fra mengden. Kolleksjonene deres er unike og printene er utviklet i sitt eget studio utelukkende til Hale Bob. Et materiale som går gjennom i kolleksjonene er silke, og de fleste av plaggene er laget av det luksuriøse stoffet. Det naturlige materialet silke holder deg varm om vinteren og kjølig om sommeren, og Hale Bob mener det fanger essensen av kvinnelighet, og skaper en forvandling når hun bærer det. Merkets øverste prioritet er å få kvinner til å føle seg vakre, komfortable og sikre.

 

 

 

Hale Bob på instagram her og facebook her