NO  |  ENG
Close
D’etoiles Casiopé Go Down

D’etoiles Casiopé

D’ETOILES CASIOPÉ er et sofistikert merke designet for kvinner med fashionabelt DNA: Klærne kan brukes uansett tidspunkt, sesong og anledning med sine kvaliteter som er forenlige med både aktiviteter, jobb og selskap.

Signaturen til merket er at de bruker stretch kvaliteter i alle de ulike stilfulle plaggene. Sortimentet består av alt fra topper til bluser, jakker, pants, skjørt og kjoler. 

Kvaliteten som benyttes i klærne blir beskrivet som "reiseklær" ettersom det er enkelt å pakke i kofferten og reise med. Du trenger ikke tenke på strykejern da klærne ikke krøller seg, og plaggene får deg til å se feminin, stilfull, selvsikker og minimalistisk på én gang.

Business kvinner føler seg selvsikre når de bruker D’ETOILES CASIOPÉ på kontoret da de ser representative og stilfulle og samtidig som de føler seg konfortable.

Fargene forblir de samme, så du kan begynne å spare på D’ETOILES CASIOPÉ for å skape din personlige garderobe og kombinbere stiler fra de ulike sesongene sammen. Det lar seg enkelt gjøre med tidløst design som alltid bærer et preg av feminin minimalisme.