NO  |  ENG
Close
Gardenia/Shoe Biz Copenhagen Go Down

Gardenia/Shoe Biz Copenhagen

Historien om Gardenia Copenhagen startet for tre generasjoner siden i 1941 i en liten kjellerleilighet på Nørrebro - midt København, Danmark.
Det familie-eide Gardenia Copenhagen var blandt de første til å introdusere høye hæler og spisse sko i Danmark. Ved å alltid være trofaste mot sine røtter og DNA, har Gardenia Copenhagen etablert seg som en av de mest suksessfulle skomerkene i det Skandinaviske markedet. I dag er visjonen og den ubetingede kjærligheten for produktene opprettholdt av grunderens barnebarn, Allan Gutkin.

Shoe Bix Copenhagen har sitt utgangspunkt i Gardenia Copenhagen og ble startet for 20 år siden. Hvor Gardenia forener klassisk og eksklusivt design med sterke trender, er søstermerket Shoe Biz Copenhagen en "mildere" versjon av Gardenia som appelerer veldig til sluttbrukeren med merkets mantra - "Edgy in style - Easy to wear - Good Comfort & Great prices for high quality materials".

Shoe Biz representerer den anvendelige og komfortable delen av skogarderoben din, og all produksjon skjer i Europa. Gjennom fremadrettede designerprosess og samarbeid med unge, talentfulle designere har Shoe Biz i dag posisjonert seg som en av bransjens trendsettere.