NO  |  ENG
Close
Hale Bob Go Down

Hale Bob

Daniel Bohbot er mannen bak klesmerket Hale Bob fra LA. Hans kolleksjoner består i stor grad av kjoler og overdeler, men gjennom hans 10 kolleksjoner i året finner du også bukser, skjørt, active wear og badetøy. Hans største prioritet er å få kvinner til å føle seg vakre, komfortable og sikre på seg selv. Både på fest og til hverdags.

 

Merket er sett på en rekke kjendiser som Eva Longoria, Cameron Diaz, Heidi Klum, Cindy Crawford, Britney Spears, Halle Berry og Taylor Swift for å nevne noen.. Med karakteristiske print og design er Hale Bob et vest-kyst moderne, fashion brand.

 

Daniel Bohbots er stadig på utkikk etter den neste store trenden og følger nøye med på utviklingen i hva kvinner kler seg i, for deretter å finne opp egne måter å flette disse oppdagelsene inn i hans mote. Kolleksjonene deres er unike og hvert enkelt print er utviklet i deres egne kreative studio og er dermed unikt for Hale Bob.

 

På deres hovedkontor i LA har de egne modeller som de syr klærne rett på for å sikre den perfekte passformen. Et materiale som går gjennom i kolleksjonene er silke. Øvrig består plaggene deres ofte av viskose av høy kvalitet, samt det anti-krøllete materialet elastisk mikrofiber.