NO  |  ENG
Close
Skemo Go Down

Skemo

Det hele startet for et tiår siden, da Romina Habermann ikke bare så et tomrom i sitt eget klesskap men i skomarkedet. Hun ønsket sandaler som kombinerte hennes forkjærlighet for det boheme/chic med sparkly sofistikert stil. Så med den visjonen, ble Skemo Sko og Vesker født.

Ettersom Romina vokste opp i argentina, var hennes lidenskap for sko en del av hennes blo. Hennes far, Jorge Habermann, eide en stor skofabrikk i Cordoba så fra en tidlig alder bevitnet hun lokale håndverkere skape lær og gummi til "shoe of the day". 


Når Romina ønsket å skape hennes eget skomerke, slo hun seg sammen med faren i Miami, Florida. Resultatet er en kombinasjon av tradisjonell håndverk og hennes forkjærlighet for moderne stil. 

Skomerke ble fort til et klesmerke. Alle kolleksjonene til Skemo er personlig designet av Romina. Hun henter inspirasjon til sine kolleksjoner fra fargepalletter fra hele verden - alt fra eksotiske desitnasjoner som india, Tyrkia, Afrika, Indonesia og Filippinene. Farger som korall, kamel og turkis er en forlengelse av de vakreste solnedganger og hav hun har vært vitne til. Hennes reiser inspirerer også til å bruke mange naturlige elementer som skjell, krystaller, tre og perler.   

"Jeg designer for kvinner som er individualister, kvinner med personlig stil som utrsåler selvsikkerhet uansett hvor de går" sier Romina. "Skemo-kvinnen eller fargene fra havet, den glitrende sanden og finner ekte skjønnhet i naturen".